luni, 8 octombrie 2012

Concluzii despre o minte profund tulburată: Anca Mateiana

O să închei seria de materiale de pe acest blog cu nişte concluzii la care am ajuns după ce am mai strâns (fără să caut neapărat) nişte informaţii despre eroina poveştii noastre, domnişoara Anca Mateiana, din localitatea Potcoava, judeţul Olt, fiica fostului primar din această localitate, Florin Mateiana.

Anca Mateiana este o domnişoară care (din motive necunoscute mie) suferă de grave şi serioase tulburări emoţionale. O spun fără a fi specialist în psihologie, dar pe baza experienţei avute timp de peste opt luni cu ea. 
Anca se teme de relaţii serioase, reale, cu bărbaţi. Probabil a avut parte de nişte traume în copilărie sau ulterior, în adolescenţă, traume care au făcut-o să fugă de ideea de a împărţii sentimente sincere cu persoane de sex opus. În ultimii ani, ea şi-a petrecut practic 90% din viaţa sa pe internet, inventându-şi personalităţi, boli, sentimente, diferite situaţii sociale şi "experimenând" o mulţime de "iubiri" virtuale.
Tipa socializează pe mai multe siteuri. Eu am găsit-o pe www.triburile.ro şi pe www.gamedesire.com. Acolo, sub diferite id-uri ("lose.breath", "bb19" sau "Stop.and.Stare") îşi posta poze provocatoare, apoi - în timp - agăţa diverşi bărbaţi care îi trimiteau mesaje. Din mulţimea de bărbaţi cu care interacţiona îi selecta întotdeauna pe cei care erau - vezi Doamne - mai inteligenţi. Cu aceştia aprofunda relaţia, înteţea comunicarea până ajungea (de cele mai multe ori la iniţiativa ei) la conceperea unor planuri de căsătorie, viaţă de familie, copii, casă împreună etc.

Anca însă fugea de întâlnirile reale! În mod normal, fiecare asemenea bărbat care intra şi "investea" sentimente în relaţia cu ea, aştepta să o întâlnească în viaţa reală. Relaţia mincinoasă dura mai mult sau mai puţin, în funcţie de cât de răbdător era bărbatul cu desele ei amânări ale întâlnirii reale. Cu unii, relaţia se stingea după două luni, deoarece aceştia nu acceptau să tot viseze planuri măreţe doar în virtual şi cum ea mereu inventa alte şi alte pretexte pentru a amâna o întâlnire reală, aceştia se retrăgeau, lăsând-o baltă! Cu alţii relaţia dura mai mult, cum a fost cazul cu mine. Eu am tot aşteptat şi am crezut zecile ei de pretexte şi amânări fapt care a făcut ca "iubirea" noastră să dureze în jur de opt luni...

Foarte rar însă, Anca se mai şi întâlnea cu anumiţi indivizi agăţaţi pe ici, colo, pe internet. Se întâlnea cu cei mai uşuratici, care nu visau decât la o partidă de sex, pe ideea că de aceştia (după ce-şi va satisface poftele) va scăpa mai uşor. Când a văzut însă că bărbaţii continuă să o caute a renunţat la astfel de întâlniri, preferând ca pentru obsesile ei sexuale să întâlnească parteneri agăţaţi tot pe net, dar pe alte siteuri, specializate în partide de sex fără alte obligaţii.

Anca Mateiana a fost de foarte tânără clienta siteurilor de profil XXX. Încă de pe vremea în care se credea lesbiană şi căută fete dornice de sex. Acolo, în virtual, le găsea cel mai uşor. În timp, a devenit o clientă regulată a siteurilor cu obsedaţi sexual şi de acolo îşi culegea partenerii de ocazie. Dacă la început a căutat doar lesbiene, ulterior, când şi-a dat seama că îşi poate extinde experienţa şi cu alţi parteneri, a căutat (şi a găsit uşor) şi parteneri bărbaţi. Apoi, pasul următor a fost, firesc, participarea la numeroase partide de sex în grup la care participau tot felul de persoane care nu se implicau deloc sentimental şi cu care îşi putea permite absolut orice.
După satisfacerea unor asemenea pofte carnale, Anca simţea că mai are o poftă neîmplinită şi aceea nu ţinea de trup ci de suflet. Pe aceasta şi-o satisfăcea tot pe internet, pe siteurile unde am întâlnit-o eu. Acolo trăia mari "iubiri", cu implicări sentimentale serioase din partea bărbaţilor "fraieri". Fiecare asemenea "iubire" se stingea după câteva luni, pentru că domnişoara refuza să se întâlnească real, faţă-n faţă cu partenerii. 

Aşadar, viaţa Ancăi Mateiana se consumă între aceste paralele internaute. Pentru poftele trupeşti ea agaţă clienţi de pe net care doar asta îşi doresc, partide de sex. Nu am informaţii concrete că s-ar fi prostituat, respectiv că ar fi întreţinut relaţii sexuale contra cost, dar acest lucru nu este exclus! Mai ales că în această listă de "clienţi" figurau şi mulţi străini, îndeosebi arabi! Pe de altă parte, pentru "partide" sentimentale, Anca folosea tot internetul ca şi bază de recrutare, dar acolo nu mai onora relaţia cu întâlniri directe ci se mulţumea să întreţină "visul" câteva luni, până se sătura "fraierul" de minciunile ei.

Trist... O persoană ca şi ea, dăruită totuşi de natură cu frumuseţe, educaţie aleasă, familie de origine sănătoasă şi onorabilă, cu şcoli înalte la bază şi cu o minimă inteligenţă bine cultivată, în loc să trăiască o viaţă reală aşezată, cu bucuriile şi problemele inerente oricărui cuplu, cu fericiri reale ce pot fi culese din fiecare zi ce este trăită lângă un partener compatibil, preferă să-şi irosească viaţa în planul realităţii virtuale, împărţind şi consumând în egală măsură doar iluzii! Este alegerea ei, o compătimesc pentru asta şi ştiu că peste ani ea va fi prima persoană care îşi va frânge mâinile dându-şi seama că a trăit efectiv degeaba!

Eu nu-mi doresc decât ca acest profil real al domnişoarei să rămână expus public! Pentru cei care o vor cunoaşte şi pentru cei care ar putea deveni astfel un număr pe lista ei de aşa-zise victime. De fapt, în toată povestea asta, nu există decât o singură victimă şi această victimă nu suntem noi, bărbaţii ce-am iubit-o cândva, ci este chiar EA, o femeie incapabilă să-şi trăiască viaţa, o femeie cu adevărat bolnavă, dar nu de cancer (aşa cum încearcă să prostească pe toată lumea) ci de grave afecţiuni psihice!

Aceasta a fost povestea Ancăi Mateiana, o tulburătoare dovadă vie că femeia poate fi uneori întruparea celor mai urâte forme de caracter uman! O bolnavă ce nu poate fi operată (pentru a fi salvată) decât de propria sa conştiinţă! O "prinţesă" care a ales să fie omagiată în rate, pentru ca apoi să trăiască blestemată pe veci!..

Un comentariu:

Anonymous spunea...

 Sunt aici să mulțumesc dr. Ajayi pentru salvarea relației mele. Întâlnesc un tip de patru ani acum, are 39 de ani și are 32 de ani. Iubitul meu a fost întotdeauna atât de grijuliu și iubitor, mi-a prezentat toți membrii și prietenii săi ca logodnica lui, după ce ne-am logodit acum câteva luni. Ne fixasem deja data nunții până când visurile mele s-au transformat dintr-o dată într-un coșmar. La doar câteva săptămâni până la nunta noastră, logodnica mea s-a schimbat, în măsura în care a spus că nu mai este interesat de relație, pur și simplu pentru că era obosit de mine, știam că asta a fost rezultatul fostei sale prietene care i-a cerut să vină în tot acest timp, dar el a spus că nu va cădea pentru capcana ei, dar când a spus că s-a terminat am știut că ea este cauza. Toată noaptea și-am plâns din inimă, implorându-mi logodnica să revină pentru că deja ne-am fixat nunta, dar el a refuzat până când am auzit de dr. Ajayi casterul vrăjitor, l-am contactat și mi-a spus ce să fac, că va arunca ceva vrăji și logodnica mea vor reveni în 3 zile după vraja. Câteva zile mai târziu după vraja, așa cum a promis Dr. Ajayi, logodnica mea a fost la locul meu implorându-mă în genunchi să-l ierte că-i pare rău și nu știe ce a venit peste el ... totul mulțumesc dr. Ajayi pentru salvarea relației mele, ne-am căsătorit acum câteva zile. dacă aveți nevoie de o cască vrăjitoare pentru orice fel de lucrare de vrajă, contactați puternicul om spiritual Dr Ajayi pe Viber / Whtasapp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com